Plats per encàrrec
.
PLATS CUINATS PER ENCÀRREC
Esqueixada de bacallà 7€
Terrina de foie amb gelé de violetes i torrades 10€
Croquetons de bacallà 6u. 9€
Croquetons de pernil 6u. 9€
Caragols amb allioli 7€
Carxofa confitada i farcida de bolets i foie unitat 5€
Canelons de carn amb beixamel 4u. 6€
Canelons d'espinacs, panses,pinyons amb beixamel 4u. 6€
Canelons de peix i marisc amb pasta fresca i beixamel 2u. 7€
Raviolis de brandada de bacallà amb beixamel d'alfàbrega fresca 8€
Escudella 8€
Crema d'escamarlans i espàrrecs verds 7€
Crema de carxofes i crostonets 5€
Fideuada 1 racc. amb cloïses i calamars 4,5€
Fideuada 2 racc.amb cloïses i calamars 9€
Arròs de bacallà 9€
Arròs de bolets 9€
Arròs negre amb calamar i 2 gambes llagostineres 10€
Arròs de marisc, gambes,escamarlà,musclos,calamars i cloïses 13€
Arròs de Llamàntol i calamars 13€
(Tots els arrosos son mínim
2 racions. Cuinats amb arròs bomba)
Espatlla de Xai al forn amb patates 18€
Entrecot de vedella amb guarnició 13€
Galtes de porc amb parmentier de patata 10,50€
Mandonguilles amb salsa de tomàquet 6€
Salmó al vapor amb saltat de verduretes 10€
Llobarro al forn amb saltat de verduretes 13€
Bacallà a la catalana amb mandonguilletes de carn, prunes, panses i pinyons 10€
Bacallà amb samfaina de fruites de Lleida 10€
Bacallà amb puré de cigrons i salsa dolça de festucs 10€
Bacallà traginer amb patates al forn, oli d'oliva i vi blanc 10€
Mousse de xocolata amb coulis de gerds 4€
Mel i mató amb nous 4€
Trufes de xocolata 6u. 4€
All i oli 1€
VINS I CAVAS
Llebre tinto Tomàs Cusiné 10€
Petit Saó tinto Mas Blanch i Jové 10€
Gotim Bru Blanco Castell del Remei 9€
Escorça Blanco MatallongA 9€
Nena rosat Vinya els Vilars 10€
Cresta rosa Rosat Castell de Perelada 7€
Clamor tinto Raimat 7€
Clamor Rosado Raimat 7€
Clamor blanco Raimat 7€
Cava ANALEC Brut Nature 10€
Cava brut de la casa 6€
Cava Recaredo brut nature 17€
Cava de nit Rosat Raventòs i Blanch 15€