Ruta del vi - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Ruta del vi

Com els seus vins, la cuina de Lleida és saborosa, rica i diversa. De nord en sud, la Ruta del Vi de Lleida recorre municipis en els quals els vins de la DO mariden amb el millor de la nostra gastronomia. La Ruta inclou una selecció de restaurants com El Celler del Roser que representen la cuina lleidatana a la perfecció. I és que la nostra gastronomia té el seu origen als productes naturals que es conreen i elaboren en els nostres camps: fruites, verdures i hortalisses, olis, carns... Un legat que conviu amb la nova cuina i es reinventa cada dia amb els ulls posats en un paisatge "deliciós".
El Celler del roser té la Q de qualitat agroalimentària, certificat de les bones pràctiques, Certificat de les rutes del vi d' Espanya i recomanats a la guia Michelin.

Ahh!! No oblidis demanar el Passport de la ruta del vi, si omples 6 experiències gastronomiques La Ruta del Vi, et farà arribar un lot de vins de la D.O. Costers del Segre.

Si voleu cercar altres activitats o programar la vostre estada a Lleida, també podeu consultar la web de la rutaLogo ruta del vi
El celler del roser, vins costers del segre
El Celler del Roser a la guía Michelin
El celler del Roser, i ACEVIN
"Guía MICHELIN
Este restaurante del casco viejo posee dos salas de sencillo montaje, una de ellas en el sótano ocupando lo que fue la bodega. Cocina regional con buen apartado de bacalaos.
  Los inspectores de la Guía MICHELIN"
Torna al contingut