La Ruta del Vi de Lleida: Sabors, Cultura i Tradició

El Celler del Roser: Destí Gourmet a la Ruta del Vi de Lleida

La ruta del Vi de Lleida és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatanes vistes a través dels seus cellers i, com els seus vins, la cuina de Lleida és saborosa, rica i diversa. De nord en sud, la Ruta del Vi de Lleida recorre municipis en els quals els vins de la DO mariden amb el millor de la nostra gastronomia.

La Ruta inclou una selecció de restaurants com El Celler del Roser que representen la cuina lleidatana a la perfecció. I és que la nostra gastronomia té el seu origen als productes naturals que es conreen i elaboren en els nostres camps: fruites, verdures i hortalisses, olis, carns… Un legat que conviu amb la nova cuina i es reinventa cada dia amb els ulls posats en un paisatge “deliciós”.

El Celler del Roser té la Q de qualitat agroalimentària, certificat de les bones pràctiques, Certificat de les rutes del vi d’Espanya i recomanats a la guia Michelin.

Menú de la Ruta del Vi

Aperitiu
Tast d’oli d’oliva de les Garrigues
 
Per entrar amb aquests plats de
l’horta de Lleida
Escalivada a la llenya d’albergínies i pebrots
Caragols a la Llauna amb allioli
 
 
De segon... es pot escollir…
Bacallà al forn a l’estil traginer i vi blanc Costers del Segre
Entrecot de vedella amb reducció de vi negre Costers del Segre i vegetals a la planxa
 
 
De Postres... a quin m’agrada més
Crema catalana de Sant Josep i barquillets de vainilla
Peres al vi amb cobertura de xocolata
 
 
  El Celler serà...
Vi D.O. Costers del Segre
 Aigües minerals
 
 
I un cafetó
Aràbiga 100% natural
 (Tots els plats cuinats amb vi seran  D.O. Costers del Segre)
 
Preu per persona 36€ i.v.a. Inclòs

Informació important sobre el passaport de la ruta del vi de Lleida

No oblidis demanar el passaport de la ruta del vi, si omples 6 experiències gastronòmiques La Ruta del Vi, et farà arribar un lot de vins de la D.O. Costers del Segre.

Si voleu cercar altres activitats o programar la vostra estada a Lleida, també podeu consultar la web de la ruta
 

Este restaurante del casco viejo posee dos salas de sencillo montaje, una de ellas en el sótano ocupando lo que fue la bodega. Cocina regional con buen apartado de bacalaos.

Els inspectors de la Guía MICHELIN

El Celler del Roser: Destacat Col·laborador de la Ruta del Vi de Lleida

El Celler del Roser, amb una tradició que es remunta a 1992, esdevé un emblema gastronòmic al cor històric de Lleida. Com a col·laboradors destacats de la Ruta del Vi de Lleida, ens enorgulleix oferir una experiència culinària única, on la qualitat i la proximitat dels productes són l’essència de la nostra cuina.

El nostre restaurant, especialitzat en delícies com els “Caragols a la llauna” i la Cuina del Bacallà, es converteix en una destinació imprescindible per als amants del bon menjar. A més, organitzem les prestigioses Jornades de la carxofa, destacant la nostra connexió amb els productes locals.

Ampliant la nostra carta amb amanides fresques, arrossos temptadors, suculentes carns i postres casolans, oferim una experiència culinària completa. Per a grups, presentem menús especials, i al migdia, el nostre Menú del Dia inclou opcions vegetarianes, assegurant que cada comensal trobi alguna cosa que li embadaleixi.

Ubicats en un antic celler del segle XVIII, la nostra sala menjador proporciona un ambient encantador per gaudir de la nostra oferta gastronòmica. Ens enorgulleix saber que les nostres creacions culinàries brinden als nostres comensals experiències memorables, i el nostre valor afegit rau en l’amor pel treball ben fet que impregnem en cada plat. Benvinguts a El Celler del Roser, on la tradició, la qualitat i la passió es fusionen en cada mos!

Shopping Cart
Scroll to Top