La ruta del Vi.

La ruta del Vi de Lleida és un passeig per la gastronomia, la cultura i la geografia lleidatanes vistes a través dels seus cellers i, com els seus vins, la cuina de Lleida és saborosa, rica i diversa. De nord en sud, la Ruta del Vi de Lleida recorre municipis en els quals els vins de la DO mariden amb el millor de la nostra gastronomia.

La Ruta inclou una selecció de restaurants com El Celler del Roser que representen la cuina lleidatana a la perfecció. I és que la nostra gastronomia té el seu origen als productes naturals que es conreen i elaboren en els nostres camps: fruites, verdures i hortalisses, olis, carns… Un legat que conviu amb la nova cuina i es reinventa cada dia amb els ulls posats en un paisatge “deliciós”.

El Celler del Roser té la Q de qualitat agroalimentària, certificat de les bones pràctiques, Certificat de les rutes del vi d’Espanya i recomanats a la guia Michelin.

Menú de la Ruta del Vi

Aperitiu

Tast d’oli d’oliva de les Garrigues
 

Per entrar amb aquests plats de l’horta de Lleida

Escalivada a la llenya d’albergínies i pebrots
Caragols a la Llauna amb allioli
 
 

De segon… es pot escollir…

Bacallà al forn a l’estil traginer i vi blanc Costers del Segre
Entrecot de vedella amb reducció de vi negre Costers del Segre i vegetals a la planxa
 
 

De Postres… a quin m’agrada més

Crema catalana de Sant Josep i barquillets de vainilla
Peres al vi amb cobertura de xocolata
 
 

 El Celler serà…

Vi D.O. Costers del Segre
 Aigües minerals
 
 

I un cafetó

Aràbiga 100% natural
 (Tots els plats cuinats amb vi seran  D.O. Costers del Segre)
 
Preu per persona 36€ i.v.a. Inclòs

No oblidis demanar el passaport de la ruta del vi, si omples 6 experiències gastronòmiques La Ruta del Vi, et farà arribar un lot de vins de la D.O. Costers del Segre.

Si voleu cercar altres activitats o programar la vostra estada a Lleida, també podeu consultar la web de la ruta
 

Este restaurante del casco viejo posee dos salas de sencillo montaje, una de ellas en el sótano ocupando lo que fue la bodega. Cocina regional con buen apartado de bacalaos.

Els inspectors de la Guía MICHELIN
Shopping Cart
Scroll to Top